Boligforeningen

Total leverandør til boligforeninger

Bygningsrenovering

Man oplever et stigende behov hos boligforeninger for renovering det gælder både dele og hele boligblokke. Det skylde både et øgede forventninger fra lejere, men ikke mindst også at boligerne ikke længere lever op til de formelle bygningsregulativer. Derfor gør du smart af at du vælger en samarbejdspartner med erfaring og styr på hvad der skal til, for at sikrer dig at din boligforening har alt på det rene.

Hos Ny Design Byg kan du få rådgivning omkring bygningsrenovering og hjælp til valg af de rigtige materialer. Du kan også overlade din projektstyring til os og vi garanter dig de praktiske foranstaltninger og stiller vores erfarne fagfolk til rådighed. De sørgefor at dine resultat for din byggeri lever op til dine specifikationer, og samtidig er bygget ed kun kvalitetsmaterialer til en pris man kan forholde sig til. Bygningsrenovering afsluttes selfølgelig til tiden i den kvalitet du ønsker dig . Det er vigtigt for os at du kan tilbyde lejer, boliger der opfylder deres forventninger og behov.

15792286557_14a2333ced_c

Flyttelejligheder

Trænger gulvet i lejligheden til afslibning eller lakering? Skal du skifte skabes lågerne i køkkenet eller badeværelset, inden den næste lejer flytter ind? Skal der malles væge eller ændres farve på dem for at sikre en flot stil i lejligheden?

Ny Design Byg hjælper dig med at spar tid på at få din lejelighed istandsat, så den er klar til næste lejer. Du kan vælge at kontakte os hvis du vurdere at din lejelighed skal i standsættes, og hvilken opgaver du vil have Ny Design Byg skal ta sig af. Vi kan også tilbyde en slutrengøring så lejligheden fremstår flot og rent for den nye lejer, og du kan opnå de bedst mulige resultat.

Med Ny Design Byg kommer du helt til mål uanset dit behov. Erfarne fagfolk løser opgaverne og sikre dig en hurtig ekspedit og et fornuftigt resultat, så din nye lejer ikke kan være andet end tilfreds med sin nye bolig.

modern interior, wide empty apartment with windows

Vedligeholdelse

Træner et vindue til udskiftning? Skal trappen have nye klinger, eller binder døren? Har du været udsat for indbrud, vandskader eller brand?

Ny Design Byg ufører professionelt din opgave uanset udfordringen. Du kan få ryddet op og gjort i stand hvis du fx har haft brand eller vandskader, så din lokale fremstår igen, i god og brugbar stand. Har vandskaden fx påvirket din ude areal, byder vi selvfølglig hjælp med at genetablere fliser, facader og tag mv.

Med Ny Design Byg for du tid til at bruge det på, det du er bedst til, så gør vi det vi er bedst til. Med vores mange dygtige fagfolk og vores fokus på professionalisme byder vi en rigtige god service og lever i høj kvalitet til dig.

14801131_1314251768617432_725793961_n

Du er med i planlægningen af entreprisen

For at opnå det bedste resultater for din byggeri, kommuniker vi meget med vores kunder. Det er sådan at du, som kunde hos Ny Design Byg bliver indraget i planlægningen af arbejdet, så du ved hvornår og hvad der sker. Med vores erfarne fagfolk sikre vi dig at du er 100 procent tilfreds med vores arbejde, når det står færdigt. Derfor vælger vi kun kvalitetsmaterialer til byggeriet.

Hos os for du en tidssikring, så du ikke står med en byggehovedpine eller en grim overraskelse, hvis tingene ikke går som planlagt. Vi naturligvis skal sørge for at alt går, som forventet og til tiden. for at sikrer dig at byggeriet er, som du vil have det, bliver du inviteret til en rundvisning sammen med projektlederen, inden byggeriet bliver afleveret.

Ny Design Byg udfører en professionelt stykke arbejde. Vi sætter et stort pris på at kvaliteten er i top, takket være vores dygtige projektstyring og interprise med mange års erfaring.

hand with a pen drawing light bulb

Fordele ved samarbejde med os

  • Professionelt arbejde i højeste kvalitet
  • Mange års erfaring med projektstyring og entrepriser
  • Vi er en del af Byg Garanti
  • Vi sikrer os fuld forståelse af opgaven inden opstart
  • Vi gør alt for at overholde deadline og budget
Hent et tilbud