Erhverv

Total leverandør til erhvervs byggeprojekter

Står du foran dit første eller næste erhvervsbyggeri? Vil du gerne være sikker på, at projektet når i mål til aftalt tid og pris? Med Ny Design Byg bruger du din tid og dine penge rigtigt og bliver med garanti tilfreds med det færdige byggeri.

Totalentreprise

Når du står over for dit projekt, din totalentreprise eller bare en tilbygning til dit hus, er der utroligt mange ting at se til, arbejdsfordeling, byggeregler, ledelse, koordinering, tilbud der skal indhentes osv. Vi tager gerne slæbet, og administrere alt hele vejen igennem så du/i slipper for hovedpinen.

Vi er erfarne, kvalitetsbevidst og konkurrencedygtige, så spar dig selv besværet og lad os bære byrden og se projektet i mål til aftalt tid og pris, og naturligvis med kvaliteten i top. Kontakt os for et godt tilbud på din totalentreprise.

Fag entreprise

Hos Ny Design Byg finder du fagfolk til netop den opgave du skal have udført, stor som lille. Vores folk er dygtige, erfarne og ansvarsbevidste. Samtidig er kvalitet en mærkesag hos os. Vores projektledere og fagfolk levere tilsammen et fuldt ud færdigt resultat hvor der ikke bliver set igennem fingre med kvalitet.

Så hvis du har et gulv der trænger til slibning og oliering, er din udvendige facade på bygningen ved at være træt i farven, eller skal du have malet alt det indvendige eller har du måske en større opgave der skal koordineres. Tøv ikke, tag kontakt til os og du garanteres professionel udførelse af dit projekt.

Inside viden

Når du vælger Ny Design Byg til din totalentreprise, sørger vi for at involvere dig mest muligt i planlægningen, og hvordan og hvornår projektet bliver udført, på den måde kan du bedre føle dig tryg igennem forløbet, du vil samtidigt løbende blive opdateret om projektets fremgang.

Vi bestræber os på 100 % tilfredshed fra kunden, så derfor er det vigtigt for os hos Ny Design Byg at kunden føler sig tryg og er informeret om alle aspekter af projektet.

Tidsgaranti

Vi har hos Ny Design Byg dygtige projektledere som beregner og planlægger dit projekt nøjagtigt, derfor kan vi tilbyde vores kunder en tidsgaranti, garantien omfatter, projektets udførelse i høj kvalitet, konkurrencedygtige priser, og overholdelse af tidsplan.

Det giver en sikkerhed for kunden som trygt kan lade os om arbejdet.

Fordele ved samarbejde med os

  • Professionelt arbejde i højeste kvalitet
  • Mange års erfaring med projektstyring og entrepriser
  • Vi er en del af Byg Garanti
  • Vi sikrer os fuld forståelse af opgaven inden opstart
  • Vi gør alt for at overholde deadline og budget
Hent et tilbud