Private

Total leverandør til private byggeprojekter

Totalrenovering og istandsættelse

Ved valg af Ny Design Byg spar du en masse tid af en travlt hverdag. Vi tager os af alle de unødvendig detaljer, og holde dig orienteret om de nødvendig bygge faser. På den måde bliver det mere overskueligt for dig, og vi sikre dig et kvalitets fyldte byggeri, der holder stand i lang tid.

Vi garantere dig erfarne og fag dygtige personer, igennem hele dit byggeri. Desuden sørge vi få at alle de nødvendige tilladelser for dig, omfattede af Byg Garanti. alt arbejde udføres af de bedste materialer på markedet, og til den deadline tid vi i fælleskab med dig bliver enige om.

Nybyggeri og tilbygning

Er din familie vokset, og du trænger til at udvide din bolig med nogen kvadratmeter? Eller du har fundet den grund du altid har ønsker dig, men du er ikke tilfreds med huset?

Ny Design Byg søger for at du får de bedste håndværker, til at hjælpe dig. Med vores erfarne fag folk, vores sans for kvalitet og detaljer. Kan du trygt overgive os ansvaret for din tilbygning, og vi vil garanter dig en resultat i top kvalitet til overskuelige priser. Du skal blot kontakte os og vi ordner det for dig.

Maler og gulve

Trænger gulvet til en slibning og ny oliering eller lak? Eller måske kunne bygningsfacaden godt trænge til en frisk omgang maling, eller dine indvendige lokaler for den sags skyld.

Hos Ny Design Byg er vi kvalitetsbevidste og vi står klar med et utroligt kompetent team til at løse netop den opgave du ønsker, vi udfører arbejde både for private og erhvervsdrivende. Vi tager udgangspunkt i jeres bygninger, lokaler og den opgave vi står overfor for at finde netop de rette materialer, for at kunne løse opgaven professionelt. Kontakt os for et rigtig godt tilbud.

Tømrer arbejde

Når du vælger Ny Design Byg til din tilbygning, dit nye tag, udskiftning af de gamle vinduer så er du garanteret en super kvalitet, hvad der angår materialer og endda arbejdskræft.

Vi har nogle af landets førende tømrersvende og de bestræber sig på hver gang at levere det bedst mulige resultat og de gør det godt. Så står du overfor en byggeopgave stor som lille, så tag kontakt til os for et rigtig godt tilbud.

Murer / Fliser opgaver

Er fliserne på badeværelset ved at være af gammel dato, er murværket ved at danne revner, sprækker eller frostskader, tænker du på at få muret en garage eller tilbygning så er det helt sikkert Ny Design Byg du skal vælge, vi har mange års erfaring inde for murerfaget, vi står klar til at rådgive og vejlede hele forløbet igennem.

Vores murere er de dygtigste i faget og indgår i et kvalitetsbevidst team som udelukkende har din interesse i sinde. Kontakt os for et godt tilbud.

Fordele ved samarbejde med os

  • Professionelt arbejde i højeste kvalitet
  • Mange års erfaring med projektstyring og entrepriser
  • Vi er en del af Byg Garanti
  • Vi sikrer os fuld forståelse af opgaven inden opstart
  • Vi gør alt for at overholde deadline og budget
Hent et tilbud